Vi letar nya talanger på LARM 2016

Larmdagarna i Linköping 2016
LARM är Linköpings Teknologkårs arbetsmarknadsdagar för teknologer, naturvetare och forskarstudenter vid Tekniska Högskolan vid Linköpings Universitet. Den 9 februari 2016 är det dags igen och givetvis är vi på plats även i år.

Citatet här ovanför kommer från David Kantzon. Han är elektronikingenjören som säger sig ha en MacGyver-gen eftersom han gillar att montera ihop saker. Läs mer om honom, den tidigare sushikocken Mikael och den helt vanliga mjukvaruutvecklaren Stina på syncore.se/jobb.

Vill du också jobba här? Vi söker ofta efter nya medarbetare och exjobbare. Skicka in din ansökan till Anders Sjösvärd som är marknadsansvarig. Berätta vem du är och vad du tror att du kan hjälpa oss med. Du når Anders på anders.sjosvard@syncore.se och 0734-23 23 65.

Om oss

Syncore Technologies utvecklar inbyggda system – från idé till färdig produkt. I praktiken innebär det att vi hjälper våra kunder från förstudie och kravställning, vidare till serieproduktion och förvaltning. Från enskilda detaljer till hela system. Och vi gör det med design, mjukvara och hårdvara.

Vi finns i Mjärdevi Science Park i Linköping och har 26 anställda.

Vill du veta mer om vad vi gör? Kolla in några av våra kundcase eller hälsa på oss på Larmdagarna, 9 februari 2016 i Linköping.